Meni
Vaša košarica

O podjetju

Spletna trgovina, blog in še mnogo več. Spletna stran, ki združuje rekreacijo in modo, dogodke in zanimivosti na drugačen, inovativen način.

MOJPONYINJAZ blagovno znamko smo začeli razvijati z blogerko Biljano Brodnjak, ki s svojim kolesom Pony potuje po svetu in zapisuje svoje dogodivščine v blogu.

Izdelujemo BBD obleke za kolesarske košarice in BBD kolesarska oblačila ter "custom made" Pony kolesa. Odziv je zelo pozitiven, predvsem v obliki naročil za znanega kupca pri podjetjih, ki se želijo svojim strankam in javnosti predstaviti na malce drugačen način in posameznikom, ki v kvalitetnih, unikatnih in modernih športnih oblačilih ter oblačilih za prosti čas, najdejo nekaj zase.


Podjetje Face d.o.o. se ukvarja tudi s proizvodnjo in prodajo športnih oblačil, oblačil za prosti čas, delovnih oblačil, promocijskimi izdelki ter v okvirju našega grafičnega studia FACE DESIGN z grafičnimi storitvami in oblikovanjem. Naši proizvodi so namenjeni podjetjem, športnim in drugim društvom ter posameznikom, ki se želijo v svojih oblačilih počutiti športno, udobno, modno in ki prisegajo na kakovost, estetiko in drugačnost.

Vsa oblačila so narejena v Sloveniji in iz tkanin priznanih evropskih proizvajalcev.

Odlikujejo nas unikatnost ter visoka prilagodljivost potrebam naših naročnikov.

Že več kot 10 let delujemo na slovenskem trgu in ustvarjamo lastno blagovno znamko FACE FOR YOU, v sodelovanju s podjetjem TEAM 2001 d.o.o. pa smo v letu 2020 razvili blagovni znamki BDD in MOJPONYINJAZ.

Prav tako sodelujemo s podjetjem Turna d.o.o., ki je lastnik blagovne znamke Rog Bikes.

Na trgu stremimo k poslovni uspešnosti in razvijanju novih idej. Vse to uresničujemo z novimi znanji, kakovostjo izdelkov in izkušnjami.


Naziv podjetja:  Face trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.

Naslov podjetja: Belokranjska ulica 4, 2000 MARIBOR

Davčna številka: SI27569420

Zavezanec za DDV : da

Matična številka: 2169908000

Registrski organ: Okrožno sodišče Maribor, vložna št. 11272300

Datum vpisa : 22.12.2005

Osnovni kapital: 8.763,00 EUR

Transakcijski račun (IBAN): SI56 0451 5000 3165 521 Nkbm d.d.

SWIFT: KBMASI2X

E-pošta: info@mojponyinjaz.si

E-pošta: trgovina@mojponyinjaz.si

Telefon GSM: +386 51 311 911

www.mojponyinjaz.si